Το Ιατρείο

Δημήτριος Μπαλαφούτας Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στην Γλυφάδα

Πρόσβαση

Το ιατρείο του Δημητρίου Μπαλαφούτα βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, Λ. Δημάρχου Α. Μεταξά 34 και Φοίβης 11, 1ος Όροφος. (Στάση Τραμ «Πλατεία Εσπερίδων», έναντι καταστήματος H&M και ανάμεσα στα καταστήματα ZARA και BSB).

Η πρόσβαση είναι με μικρή βοήθεια εφικτή για ΑΜΕΑ (Ράμπα και ένα σκαλοπάτι 16,5 cm, ανελκυστήρας 104x95cm).

Σας υποδεχομάστε

Στο ιατρείο μας

Εξοπλισμός

Ο άριστος τεχνολογικός εξοπλισμός του ιατρείου είναι απαραίτητος για τη διαγνωστική ακρίβεια και ασφάλεια. Παράλληλα τα κατάλληλα χρησιμοποιούμενα εργαλεία υποστηρίζουν την τήρηση των αυστηρών κανόνων υγιεινής και τη διενέργεια των εξετάσεων με τη μέγιστη δυνατή άνεση της γυναίκας.

Βασικά στοιχεία του εξοπλισμού αποτελούν:

Υπερηχογραφικό σύστημα GE Voluson S8

Το κορυφαίο υπερηχογραφικό σύστημα GE Voluson S8. Παρέχει εξαιρετική εικόνα σε πλήθος καταστάσεων και υπερσύγχρονες λειτουργίες μεταξύ των οποίων αυτόματες μετρήσεις doppler, αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας, χρώματος, φάσματος, SRI (Πρόγραμμα μείωσης κόκκου) και Crossbeam (Διασταρούμενες δέσμες υπερήχων για μεγαλύτερη ευκρίνεια).

Κολποσκόπιο OPTOMIC OP-C2

Το υψηλής ποιότητας κολποσκόπιο OPTOMIC OP-C2 που επιτρέπει την άριστη απεικόνιση των γεννητικών οργάνων, αλλά και τη δημιουργία εικόνων υψηλής ανάλυσης στα πλαίσια της έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας.

Γυναικολογική καρέκλα Lemi Gyno Plus

Την πρωτοποριακή ηλεκτροκίνητη γυναικολογική καρέκλα Lemi Gyno Plus, η οποία παρέχει κορυφαία εργονομία και άνεση στη διάρκεια της τόσο σημαντικής αλλά και ευαίσθητης γυναικολογικής εξέτασης και το επίσης πλήρως ηλεκτροκίνητο Lemi 4 κρεβάτι για την εύρεση της ιδανικής θέσης κατά το υπερηχογράφημα. Ο εξοπλισμός αυτός, πέραν της άνεσης προσφέρει σημαντική διευκόλυνση σε γυναίκες με προβλήματα κινητικότητας.

Έχετε κάποια απορία; Χρειάζεστε βοήθεια;

Χαρά μου να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα σας.
Επικοινωνήστε μαζί μου